Γ.Σ. Μηχανολόγων Τρίτη 6/9/11

Γενικές Συνελεύσεις και Ανακοινώσεις της Γραμματείας
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Locked
User avatar
Gouzgounis
MechEng Seeder
MechEng Seeder
Posts: 35
Joined: Sat Jan 23, 2010 1:40 pm

Re: Γ.Σ. Μηχανολόγων Τρίτη 6/9/11

Post by Gouzgounis »

its just a part of the plan.

και μην ξεχναμε οι κυριοι υπαίτιοι της γενικης καταστασης της χωρας καποτε υπηρξαν στην θεση των σημερινων αγωνιστων .
User avatar
Kitharistas
Praetorian
Praetorian
Posts: 5760
Joined: Sun May 16, 2010 2:31 am
Σχολή: Μηχανολόγος
Gender: Male

Re: Γ.Σ. Μηχανολόγων Τρίτη 6/9/11

Post by Kitharistas »

οι μισοί? πολλούς δεν λες?
συγκεκριμένα άτομο πολιτικοποιημένο (δεν θα πω από ποιον χώρο) είπε στην κοπέλα που κατέβασε ανεξάρτητο πλαίσιο πως είναι 8ο έτος και αν παίρνει εκείνη την ευθύνη αν τον διαγράψουν.. ενώ όταν είχα διαβάσει εγώ το νομοσχέδιο είχα δει πως δίνει 2 χρόνια σε όσους έχουν ξεπεράσει τα ν+2 να τελειώσουν και δεν το είπα μόνο εγώ..
(sorry αλλά βαριέμαι να το ψάξω πάλι όλο στις δύο το βράδυ, αν καταφέρω να ξυπνήσω νωρίς αύριο θα το ψάξω και θα quotάρω το συγκεκριμένο κομμάτι)
Rock on buddies...
Vallian
MechEng Seeder
MechEng Seeder
Posts: 190
Joined: Thu Jun 03, 2010 12:04 pm
Σχολή: Μηχανολόγος
Gender: Female

Re: Γ.Σ. Μηχανολόγων Τρίτη 6/9/11

Post by Vallian »

Κρα,κρα,κρα...Το πολυτεχνείο είναι μπουρδέλο...κρα,κρα,κρα...Οι φοιτητές είναι ρέμπελοι...

Image

Αν "στην πλειοψηφία τους οι φοιτητές είναι ρέμπελοι" σταματήστε να επιβεβαιώνετε τον κανόνα και αν "το πολυτεχνείο είναι μπουρδέλο" αλλάξτε σχολή.Αφήστε τα ακραία και μηδενιστικά ποστ γιατί εκθέτουν εσάς, και κυρίως γιατί βλάπτουν το φόρουμ και δυσχεραίνουν την παρακολούθηση του τόπικ από τους υπόλοιπους.Μπορεί να είναι βολικό το "σκατά σε όλους" και έχει γίνει ανάρπαστο τελευταία, αλλά είναι άκρως επικίνδυνο. Όποιος θέλει να κράξει να πάει στο γήπεδο ή να φτιάξει ένα blog.

1)Αποφασίστε τι και ποιος σας φταίει
2)Αποφασίστε τι θέλετε να αλλάξετε (στην ζωή σας και την κοινωνία γενικότερα)
3)Αποφασίστε πως θα το πετύχετε αυτό
4)Κλείστε το πισι και κατεβείτε αύριο στην συνέλευση για να νιώσετε πως οι αποφάσεις δεν παίρνονται με : (forum μηχανολόγων):"κρα , κρα ,κρα,", alt+tab (facebook):" ...έλα ρε! Πόσο καιρό έχουμε να τα πούμε;..." , alt+tab(forum μηχανολόγων):" κρα,κρα,κρα"

Σταματήστε να νιαουρίζετε και πάρτε τη γ--μένη τη ζωή σας στα χέρια σας (αυτό όμως προυποθέτει να ακουμπήσετε κάπου το laptop,ε; ;) )
Η τεχνητή νοημοσύνη δεν μπορεί να υπερνικήσει την φυσική ηλιθιότητα
brokor
Second Lieutenant
Second Lieutenant
Posts: 64
Joined: Tue May 04, 2010 10:00 am

Re: Γ.Σ. Μηχανολόγων Τρίτη 6/9/11

Post by brokor »

Vallian αν και εχεις καποιο δικιο σε οσα λες, πρεπει να συνειδητοποιησεις οτι πολλα ατομα, και εγω προσωπικα προβαίνουμε στα σταδια 1 και 2 με ενδιαφερον και ευκολια αλλα προσπαθωντας να φτασουμε στο 3 και το 4 προσκρουουμε σε ατομα "ακραια και μηδνειστικα" που δεν σεβονται κανεναν ουτε καν τον εαυτο τους.
η αξιοπρεπεια μου και η παιδεια μου δεν μου επιτρεπουν να συνοστιστω σε ενα μερος γεματο καπνο με 200 ατομα που φωναζουνε ολα μαζι γιατι θριαμβευουνε μεσα στο χαος και το μονο που θελουνε ειναι να κατουρανε ελευθεροι οπου μπορουνε.
αφου εγινε η αρχη και αφεθηκε η τυχη του πανεπιστημιου στα χερια κατι κομπλεξικων παιδιων με μανια για εξουσια δεν μπορει να βρεθει λυση στα πλαισια που οριζουνε οι ιδιοι. ο μονος τροπος ειναι λυση της φοιτητικης συνελευσης (τουλαχιστον ως τακτικο οργανο) μια και καλη.

Δυστυχως η ευτυχως εμενα ο θειος μου δεν με βιασε ποτε οποτε δεν μπορω να ταυτιστω με κανεναν εκει μεσα, ουτε να παρω κατι απο αυτο που αποκαλειται συνελευση/συζητηση. οι κραυγες δεν με προσελκυουν. εδω στο αεροπλανο αν κατσω διπλα σε οικογενεια υποφερω απο τις κραυγουλες των παιδιων, τον καθε βολεμενο συνδικαλιστη που εχει μεγαλωσει μεσα στη βια και τη διχονοια απο την κουνια του θα καθομαι να ακουω...

αν μπορεσει η συνελευση τουλαχιστον να μεινει σε κατι τυπικο θα εχει αποκτησει ενα λιθαρακι σεβασμο απο μενα. Στη σημερινη μορφη ειναι οτι πρεπει για τα πρεζακια στην ομονοια, σπιτι τους θα την βρουνε.

Και αν νομιζεις οτι το "πορισμα" που θα παρθει αυριο εκπροσωπει εστω και εναν συμφοιτητη μας πραγματικα κρατα τις αποφασεις σου να σε παρηγορουνε στο μελλον οταν θα δαγκωνεις το μαξιλαρι και θα κλαις.
το κρααα κρααα ειναι εξισου ανευ σκοπου και αντικειμενου αλλα τουλαχιστον κραταω τα νευρα μου σε καλη κατασταση, ακουω μουσικη αντι για κραυγες και αναπνεω μολυσμενο αλλα αναπνευσιμο αερα.
Vallian
MechEng Seeder
MechEng Seeder
Posts: 190
Joined: Thu Jun 03, 2010 12:04 pm
Σχολή: Μηχανολόγος
Gender: Female

Re: Γ.Σ. Μηχανολόγων Τρίτη 6/9/11

Post by Vallian »

brokor wrote:...η αξιοπρεπεια μου και η παιδεια μου δεν μου επιτρεπουν να συνοστιστω σε ενα μερος γεματο καπνο με 200 ατομα που φωναζουνε ολα μαζι γιατι θριαμβευουνε μεσα στο χαος και το μονο που θελουνε ειναι να κατουρανε ελευθεροι οπου μπορουνε.
brokor wrote:Δυστυχως η ευτυχως εμενα ο θειος μου δεν με βιασε ποτε οποτε δεν μπορω να ταυτιστω με κανεναν εκει μεσα
brokor wrote:Στη σημερινη μορφη ειναι οτι πρεπει για τα πρεζακια στην ομονοια, σπιτι τους θα την βρουνε.
Μόλις μπήκες στην λίστα των "ακραίων και μηδενιστών". Έπεσες στην παγίδα που έστησα στο προηγούμενο ποστ :twisted: (όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται :P )
brokor wrote:...το κρααα κρααα ειναι εξισου ανευ σκοπου και αντικειμενου αλλα τουλαχιστον κραταω τα νευρα μου σε καλη κατασταση
Εις βάρος των υπολοίπων μελών? Και εγώ κρατάω τα νεύρα μου σε καλή κατάσταση με το να πετάω τούβλα σε τζαμαρίες αλλά δεν το κάνω για ευνόητους λόγους

Έχω και εγώ μεγάλα απωθημένα να κράξω (εξαιτίας πολλών εδώ μέσα) αλλά δεν το κάνω για δύο λόγους:
Πρώτον, γιατί δεν γενικεύω όπως κάνεις εσύ(του τύπου:όλοι μέσα στην συνέλευση/forum είναι μα--κες)
Δεύτερον, γιατί το στείρο κράξιμο δεν έχει αποτέλεσμα πέραν της ψυχοθεραπείας όπως παραδέχεσαι παραπάνω
(Τρίτον γιατί θα φάω ban :P )

Στην τελική, εγώ θα κατέβω και αύριο στην συνέλευση να συζητήσω (εκτός από το forum) ενώ εσύ όχι. Και μην μου φέρεις σαν επιχείρημα το τσιγάρο γιατί "...και στα club έχει τσιγαρίλα αλλά πηγαίνετε" όπως είχε πει κάποιος απο εδώ μέσα σε ένα άλλο τόπικ :)
Η τεχνητή νοημοσύνη δεν μπορεί να υπερνικήσει την φυσική ηλιθιότητα
User avatar
blackjohnny
MechEng Seeder
MechEng Seeder
Posts: 415
Joined: Wed Jan 20, 2010 9:34 pm
Σχολή: Μηχανολόγος
Location: Αλλού

Re: Γ.Σ. Μηχανολόγων Τρίτη 6/9/11

Post by blackjohnny »

"...και στα club έχει τσιγαρίλα αλλά πηγαίνετε" όπως είχε πει κάποιος απο εδώ μέσα σε ένα άλλο τόπικ :)
είναι που δε γενικεύεις εσύ..πολλοί ερχόμαστε σχεδόν σε όλες τις ευνελεύσεις αλλά πάντα αηδιάζουμε με αυτό που συμβαίνει εκεί μέσα..συμφωνώ γενικά με τον brokor όπως πιστεύω και πολλοί άλλοι...
relax..it's over...you belong to me....
User avatar
ShadowMech
Praetorian
Praetorian
Posts: 2118
Joined: Thu Jan 21, 2010 11:20 am

Re: Γ.Σ. Μηχανολόγων Τρίτη 6/9/11

Post by ShadowMech »

all. koukoulofloros wrote:
brr wrote:Υ.Γ.1:Για τους τυπολάγνους: "Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία." Σύνταγμα της Ελλάδας/ Αρθρο 120/4.
δυστυχώς η πλειοψηφία των φοιτητών όταν εμποδίστηκε να ψηφίσει στην εκλογές ή έμαθε ότι μια έκτακτη συνέλευση αποφάσισε να κλείσει όλο το εμπ δεν έδειξε να είναι αρκούντως τυπολατρική , γι αυτό επιβιώνετε ακόμα εσύ και όλοι οι......
ανεξάρτητοι
Ακριβως.

Πατανε στην υπομονη και την ανοχη μας για να κανουν οτι τους κ@υλωνει καθε φορα, και κκυριως ΟΠΩΣ τους ερθει, παρακαμπτοντας κανονισμους και διαδικασιες. Και μετα ερχεται να σου ζητησει και τα ρεστα που δεν εισαι φρουρος της δημοκρατιας...

Εχεις δικιο ρε Brr. Και λεω να αρχισω με το πανεπιστημιακο χωρο οπου και ανηκω, τι λες? :twisted:
Ρώτα οποιονδήποτε ευτυχισμένο άνθρωπο και δεν θα σου πει για συστήματα, πολιτικές, δυνάμεις, αριστερά, κεφάλαιο. Δεν θα σου πει τίποτα πέρα από το "ήξερα τι ήθελα".

The Don
User avatar
LabrakisJ
MechEng Seeder
MechEng Seeder
Posts: 185
Joined: Wed Jun 16, 2010 12:49 pm

Re: Γ.Σ. Μηχανολόγων Τρίτη 6/9/11

Post by LabrakisJ »

Όλες οι παρατάξεις θα κατεβάσουν πλαίσια για κλειστές σχολές?
lllllllllllllllike a glove
xkastro13
MechEng Seeder
MechEng Seeder
Posts: 31
Joined: Mon Oct 18, 2010 6:29 pm
Σχολή: Μηχανολόγος
Gender: Male

Re: Γ.Σ. Μηχανολόγων Τρίτη 6/9/11

Post by xkastro13 »

Η συνέλευση ξεκίνησε??ξέρει κανείς τίποτα???
User avatar
Kitharistas
Praetorian
Praetorian
Posts: 5760
Joined: Sun May 16, 2010 2:31 am
Σχολή: Μηχανολόγος
Gender: Male

Re: Γ.Σ. Μηχανολόγων Τρίτη 6/9/11

Post by Kitharistas »

Πλαίσιο Συντονιστική Επιτροπή Κατάληψης
Το σχήμα της ΕΑΑΚ και µάλλον της APEN στηρίζουν αυτό το πλαίσιο
  • κατάληψη της από την Τετάρτη 7/9 έως και την Τρίτη 13/9 ΚΑΙ συμμετοχή του συλλόγου στην πορεία την Πέμπτη 8/9 στις 12.30 στα προπύλαια.
  • αλληλεγγύη και συμμετοχή στις κινητοποιήσεις του λαού στην πλατεία συντάγματος
  • νέα γενική συνέλευση την Τρίτη 13/9 στο Αμφιθέατρο α030 στις 12.30
  • συμμετοχή στην παλλαϊκή διαδήλωση στη ΔEΘ, με προσυγκεντρώση των φοιτητικών συλλόγων στο ΠOΛYTEXNEIO και κοινή πορεία με όλους τους εργαζόμενους
  • γνωστοποίηση των αποφάσεων του ΦΣ, συλλόγους ΔΕΠ και συλλόγους κάθε κατηγορίας εργαζομένων εντός των ΑΕΙ-ΤΕΙ, με στόχο τον από κοινού συντονισμό και αγωνιστική κλιμάκωση, για την ανατροπή του νομοσχεδιου Διαμαντόπουλου
  • συμμετοχή του συλλόγου στο συντονιστικό γενικών συνελεύσεων και καταλήψεων με αιρετούς και ανακλητούς αντιπροσώπους πoυ θα ορίζονται από την συντονιστική επιτροπή κατάληψης
Rock on buddies...
Locked

Return to “Γενικές Συζητήσεις & Νέα Σχολής Μηχανολόγων”