Καλοκαιρινά σεμινάρια BEST

Γενικές Συνελεύσεις και Ανακοινώσεις της Γραμματείας
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Post Reply
kleopas
MechEng Seeder
MechEng Seeder
Posts: 9
Joined: Sun Jan 24, 2010 3:52 pm
Σχολή: Μηχανολόγος

Καλοκαιρινά σεμινάρια BEST

Post by kleopas »

Δύο μέρες έμειναν για το κλείσιμο των αιτήσεων για τη summer season!!!!!!

Έχεις κι εσύ την ευκαιρία να περάσεις μερικές αξέχαστες μέρες το καλοκαίρι, the BEST way!! Απλά διάλεξε πού θέλεις να πας: Σουηδία, Κροατία, Τσεχία, Τουρκία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία, Ουγγαρία, Βέλγιο, Λετονία, Εσθονία, Πολωνία, Ουγγαρία, Μολδαβία, Αυστρία, Ιταλία, F.Y.R.O.M., Πορτογαλία, Δανία, Φινλανδία, Γερμανία.

Κάνε την αίτησή σου μέχρι τις 20 Μαρτίου και ταξίδεψε στην Ευρώπη, γνώρισε κόσμο, διασκέδασε, μάθε και πέρνα ένα αξέχαστο καλοκαίρι....... Ο φοιτητικός οργανισμός BEST (Board of European Students of Technology) σου προσφέρει αυτή τη μοναδική εμπειρία με ελάχιστο κόστος!

Μπες στο http://www.best.eu.org/student/courses/coursesList.jsp διάλεξε έως τρία events με τη σειρά προτεραιότητας που επιθυμείς και περίμενε τα αποτελέσματα! Πού ξέρεις, μπορεί να είσαι εσύ ο επόμενος που θα επιλεγεί και θα ζήσει την BEST εμπειρία!!!
Don't be shy, apply!!!

Για περισσότερες πληροφορίες στείλε μας e-mail στο athens@best.eu.org ή πέρνα από το γραφείο μας (μπορείς να δεις πού είναι από το site μας http://www.ntua.gr/best/ στην καρτέλα office location)
Post Reply

Return to “Γενικές Συζητήσεις & Νέα Σχολής Μηχανολόγων”