Εφοδιαστική // Ρευστά Ι: Λύση προς ενδιαφερόμενους

Γενικές Συνελεύσεις και Ανακοινώσεις της Γραμματείας
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Post Reply
Spiderpan
MechEng Seeder
MechEng Seeder
Posts: 151
Joined: Sun Jul 04, 2010 4:35 pm
Σχολή: Μηχανολόγος
Gender: Male
Location: Spider Island

Εφοδιαστική // Ρευστά Ι: Λύση προς ενδιαφερόμενους

Post by Spiderpan »

Λοιπόν παιδιά, οι περισσότεροι πλέον θα έχετε δει ότι η εξέταση Ρευστά Ι μετακινήθηκε στις 28/03/2014 ώρα 12:00. Δηλαδή ακριβώς την ίδια ώρα με την εξέταση της Εφοδιαστικής.

Το έψαξα λίγο το θέμα. Δεν το συζητώ για Ρευστά, από τη γραμματεία μου είπαν ότι είναι η 2η φορά που ο τύπος ζήτησε αλλαγή της εξέτασης. Ακόμα και ο Πόνης μου είπε τα Ρευστά δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξουν. Λογικά το χρωστάει λαός (εντελώς τυχαία δεν λέει τον αριθμό των φοιτητών που το δήλωσαν).

Επομένως, το μόνο που μπορεί να αλλάξει είναι η Εφοδιαστική. Και αυτό που μπορεί να γίνει είναι να μαζευτούν υπογραφές. Μου το είπε η γραμματεία και το επιβεβαίωσε και ο Πόνης (ο Πρωτοσύγγελος δεν ασχολήθηκε και πολύ και τον Ανδριανόπουλο δεν τον βρήκα).

Μαζί με μένα ξέρω ήδη 3 που θέλουν να δώσουν και τα 2. Φαντάζομαι τουλάχιστον 10 άτομα να μαζευτούμε κάτι κάνουμε. Μπορούμε και παραπάνω. Πάντως πληροφοριακά συστήματα που έδωσα την Τετάρτη, το είχαν δηλώσει 13 και δώσαμε μόνο 7.

Άντε παιδιά, όποιος θέλει να μαζευτούμε για να τα δώσουμε. Μαζεύονται υπογραφές για απλές μ*****ες πολλές φορές, τουλάχιστον αυτή η περίπτωση αξίζει. Και ρευστά νομίζω συμφέρει περισσότερο τώρα να δώσουν όσοι χρωστάνε γιατί οι ασκήσεις παίζει να είναι λίγο πιο εύκολες από του Ιουνίου.
Post Reply

Return to “Γενικές Συζητήσεις & Νέα Σχολής Μηχανολόγων”